• Vodovodska 174v, 11030 Beograd
  • +381 64 651 3737

ŠTA JE TRAVERTIN?

Travertin je prirodan dekorativni kamen koji karakterišu trajnost i otpornost na meteorološke i druge spoljne faktore. Spada u skupinu krečnjačkih sedimentnih stena. Boja travertina moze biti od bele do tamne braon boje. Lako se može uklopiti u bilo koji prostor bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru.

GDE SE KORISTI TRAVERTIN?

Travertin se koristi kao građevinski materijal hiljadama godina, može se ugraditi u gotovo bilo koji projekat. Možemo ga koristiti za oblaganje podova. Kada se pravilno postave i održavaju, podovi od travertina daju jedinstveni stil svakoj prostoriji. Travertin je idealan za fasade, a takodje može se koristiti u kupatilima umesto keramike, oblaganje stepeništa travetinom, kuhinjama, bazenima, terasama ...

VRSTE OBRADE TRAVERTINA.

Različite vrste završnih obrada travertina nam prikazuju svu njegovu lepotu i eleganciju. Travertin se isporučuje u nekoliko završnih obrada. Majdanstone je svojim kupcima obezbedio travertin kamen dostupan u svim najpopularnijim završnim obradama: poliran, brušen, četkan.

TRAVERTIN CENA!

Cena travertin kamena najviše zavisi od njegovog kvaliteta, Majdanstone uvozi najkvalitetniji travertin kamen i prodaje po najnižim cenama travertina po kvadratu. U ponudi su uglavnom standardne dimenzije travertin kamena, ukoliko imate posebne zahteve vezane za travertin slobodno nas kontaktirajte.